בכורה! במילה ובמעשה // 17-19 באוקטובר

בכורה! פסטיבל הבית 2026 

* שימו לב: המופע מתקיים ב״ביתן 14״, פארק התחנה תל אביב

מסה פרפורמטיבית מאת ישראל עמנואל 

שאלת ההצגה: אתה מנסה לספר סיפור. אתה יושב מול הים והכל אמור להיות פשוט, זורם, מעשייה קלילה - שקיעה, סיגריה, מולך בחור עם עיניים יפות. אבל אתה מוצא את עצמך מפטפט, מרצה, סוטה לכל הכיוונים, מבין שעישנת קצת יותר מדי. אתה במסיבה בארץ אחרת ורק רוצה לרקוד, רק שוכח לגעת. אתה פילוסופיה מתנגשת בגוף, אתה ספרייה שמתפזרת, אתה רוצה להיפגש, לדבר כמו שצריך בקבוצה, לפרוש את הטיעון כראוי, להעלות הצגה, להיות מובן.

'במילה ובמעשה' מבקש בנתיב תיאורטי, פרפורמטיבי וביוגרפי לשאול איך נפגשים, איך מדברים סיפור, איך מובנים ואיך מביאים את ריבוי המילים-מילים-מילים לנקודה אחת, אליו, לכאן ולעכשיו.


קרדיטים: 

יוצר ומבצע: ישראל עמנואל
דרמטורגיה וליווי אמנותי: ג'ייסון דנינו הולט
שחקן-שותף: דניאל אור טל
מנהלת קבוצת ג׳ייסון דנינו הולט ומפיקה: דלפי עפרוני 

העבודה עלתה לראשונה במסגרת המסלול לתואר שני יישומי במופע עצמאי בחוג לתיאטרון באונ' תל-אביב, בליווי האמנותי של חן אלון וצוות המסלול.

תודות - נעמה אלדן, שלהבת קלמן, יאיר ליפשיץ, כנרת קיש

משך המופע: כ-50 דק׳


(המופע מתקיים בביתן 14) 


שבת, 17 באוקטובר 2026 20:30 לרכישת כרטיסים


ראשון, 18 באוקטובר 2026 20:30 לרכישת כרטיסים


שני, 19 באוקטובר 2026 20:30 לרכישת כרטיסים